Møder & Events
Unikke oplevelser

Unikke oplevelser

Når du holder et møde eller en event i Parken, så har du en unik mulighed for at krydre det med en helt særlig oplevelse. Det kan være en rundvisning og et besøg i omklædningsrummene, det kan være et besøg af F.C. Københavns maskot Leo eller måske en kampdag i Parken.

Omklædningen i Parken. Foto: FCK.DK, Torkil Fosdal
Unikke oplevelser

Rundvisning i Parken

Holder I møde i Parken, kan I komme på en særlig rundvisning bag kulisserne og komme helt tæt på banen.

Det kan både være en mindre rundvisning, eller den helt store tur. Vi tilpasser rundvisningen efter jeres ønsker i forhold til interesser og tidsramme. Kontakt os for yderligere information.

Unikke oplevelser

Kampdag

Du kan kombinere dit møde, kundearrangement eller anden type event med en FCK-hjemmekamp. Hold jeres møde i en af vores Panorama Lounges eller vores Skybar, og se kampen derfra efter jeres møde.

Unikke oplevelser

Besøg af Leo

Holder I et firmaevent, hvor også børnene er i fokus, så er et besøg af Løven Leo, F.C. Københavns maskot, altid et godt indslag. Især på en FCK-kampdag!

Unikke oplevelser

Oplæg på tribunen

Det kan nogle gange blive en lang dag, når man sidder i det samme lokale fra 9-17. Men der er rig mulighed for at være kreativ på Danmarks Nationalstadion, og hvorfor ikke holde et oplæg ude på tribunen for at skabe luftforandring for deltagerne?

Booking

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at afholde møder og events i Parken, så kontakt os allerede nu.