Parken Stadion

Dit besøg i Parken

Tribune - & indgangsoversigt

Tribuner

Parken består af to langsider (A og C) og to endetribuner (B og D):

De fire hjørner af stadion indeholder erhvervslejemål med kontorfaciliteter og forskellige virksomhedstyper (fitness, privathospital, restaurant m.m.)

A-tribunen er hovedtribunen med særlige faciliteter for VIP, presse mv, men de øvrige tribuner indeholder også loungeområder med VIP-faciliteter.

A-, B- og Carlsberg (C)-tribunerne består af en øvre og en nedre sektion, mens D-tribunen består af én sektion.

Til koncerter er scenen normalt placeret foran D-tribunen, som derfor vil være lukket, ligesom de yderste sektioner på langsiderne eventuelt også må lukkes, alt afhængig af scenekonstruktionen.

Indgange

Alle indgange startende med et bogstav A, B, C eller D ligger på den tribune, som starter med samme bogstav.

Indgang A6A, B3, B9, C5 & C11 er plæneindgange og benyttes til koncerter og andre arrangementer med adgang til plænen. Indgang B6 & C8 er skybox-indgange, mens alle øvrige indgange fører til tribuneafsnit.

Indgangen til restauranterne "1992 by the Terrace" og "Copenhagen by the Terrace", som er et led i Parkens nye VIP-faciliteter, er via kontortårnet i hjørnet af A- og B-tribunen.

Kørestolsbrugere på B-tribunen skal benytte indgang B8 eller B10, og kørestolsbrugere på D-tribunen skal benytte indgang PH2 (Per Henrik Lings Allé 2).

VIP-indgangen PH2 ligger på Per Henrik Lings Allé 2, og PH4 ligger på Per Henrik Lings Allé 4.

Stadion kort med indgange
Stadionoversigt
Carlsberg (C-tribunen)

Carlsberg har været hovedpartner for F.C. København siden 1999, og da parterne i august 2011 indgik en ny 5-årig aftale, indgik det også i aftalen, at Carlsberg fra 2012 blev tribunepartner for C-tribunen. Aftalen blev senest forlænget i 2020 og løber nu til 2026.