Parken Stadion

Kontorfaciliteter i Parken

Københavns mest attraktive adresse

Parken Sport & Entertainment ejer bygningerne, der tilsammen udgør Parken, og tilbyder udlejning af flotte lyse og fleksible kontorfaciliteter, der er lette at indrette efter lejerens behov.

Et lejemål i Parken er ikke blot kontorer, men også en unik mulighed for en virksomhed til at profilere sig ved at være lejer i Danmarks nationalstadion på en af landets mest kendte adresser.

Med den fantastiske udsigt over Fælledparken og København til den ene side, og til fodboldbanen på den anden side, kan I tilbyde medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser en oplevelse ud over det sædvanlige.

Konkurrencedygtige priser

Driftsudgifterne er lave, og der er mange muligheder for at komme til og fra adressen. Vi ligger tæt på Lyngbymotorvejens afslutning, og der er let adgang til flere buslinjer og en række nærliggende metrostationer og S-togsstationer.

Lejere kan tilkøbe bandereklamer ved fodboldkampe og arrangementer i Parken og dermed opnå en markant synlighed og synergi for de tusindvis af årlige besøgende.

Der er også mulighed for at deltage i den fælles kantine med lækker og sund mad.

Gode parkeringsmuligheder

Parken ligger tæt ved Trianglen på Indre Østerbro og ved Fælledparken, som er københavnernes fredelige og grønne oase, hvor solen nydes om sommeren. Der er nemt til indkøb på Gunnar Nu Hansens Plads, Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade. Der er et utal af buslinjer i området, gode parkeringsmuligheder og kort afstand til motorvejsnettet via Lyngbymotorvejen.

Mere information

For nærmere oplysninger, aftale om fremvisning mv - kontakt venligst

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Erhvervscenter København
33 30 10 00 – e-mail 114@edc.dk

Uden for erhvervscentrets åbningstid kan EDC kontaktes døgnet rundt på 70 216 217.

Lejemuligheder

Faciliteter

Øvrigt