Parken Stadion

Dit besøg i Parken

Handicapforhold

Generelt

Til alle kampe, koncerter m.m. skal kørestolsbrugere købe en speciel kørestols-billet, herunder til en eventuel ledsager.

Parken har faste kørestolsplatforme på B-tribunen og D-tribunen. Til DBU-kampe og koncerter/events kan arrangøren også beslutte at have andre placeringer, så generelt henviser vi til at undersøge forholdene for de enkelte arrangører, jf. nedenfor.

Kørestolsbrugere til F.C. Københavns kampe

Billetkøb, herunder til ledsager, handicapparkering, adgangsforhold m.m. er beskrevet nærmere her på kundeservice.fck.dk - og er du i tvivl, kan du altid kontakte kundeservice.

Kørestolsbrugere til DBU landskampe

Du bedes henvende dig til DBU på billetsalg@dbu.dk. I mailen skal du skrive til hvilken kamp du ønsker billetter, hvor mange pladser du ønsker, og om der skal være ledsager med. I emne feltet skal du skrive "Kørestolsplads til landskamp".

>> Find mere info på dbu.dk

Kørestolsbrugere til koncerter

Adgangsforhold og placering afgøres fra koncert til koncert, og vi henviser derfor tilde respektive koncertarrangører. Find info om koncertarrangører på de enkelte events.

Parkering på Parkens areal med handicapparkeringskort

Parken har handicap P-pladser foran B-tribunen, hvor man kan parkere, hvis man har et handicap-parkeringskort. Pladserne er  tilgængelige på arrangementsdage, men her er det efter først-til-mølle-princippet.


Parken_Stadion_Oversigt
Parken Stadionoversigt