Møder & Events
Møder & Events

Møder & Events

Har du brug for et helt særligt venue til dit møde eller event, så har du nu mulighed for at booke vores faciliteter i Parken - Danmark's National Stadion. Vi kan tilbyde en placering centralt i København med gode muligheder for at komme hertil hvad enten man kommer i bil eller med offentlig transport.

Lokaler

SE MERE

Forplejning

SE MERE

”Vi afvikler to gange i året en uddannelsesdag for alle vores kørende sælgere i Würth Danmark. Det er store arrangementer, der kræver mange lokaler og udendørsområder, da der både skal rummes oplæg og hands-on workshops. Faciliteterne i Parken var hertil helt ideelle, og som arrangører kunne vi på afviklingsdagen læne os tilbage, da personalet på stedet havde styr på alt forplejning og IT-assistance. Derudover var det fantastisk at kunne give vores sælgere/mødedeltagere wow-oplevelsen ved at være på stadion. Det har ligeledes været en fornøjelse at planlægge arrangementet med Simon fra Parken, der har arbejdet proaktivt og været en god sparringspartner i processen. Vi er meget tilfredse med Parken og benytter meget gerne faciliteterne til vores fremtidige arrangementer.”

Didde Nielsen
Würth Danmark A/S

"Hos Hansens Is valgte vi at bruge Parken som venue for vores årlige Kick-Off for hele organisationen. Vi ville gerne give vores medarbejdere en wauw-oplevelse, og samtidig lære en af vores gode kunder bedre at kende. Det var en super dag. Lokalerne havde den vildeste udsigt, det var virkelig sjovt at komme på rundtur bag kulisserne, og mad & drikke var topklasse."

Anders Bønløkke Bang
Hansen Is

Booking

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at afholde møder og events i Parken, så kontakt os allerede nu.