Panorama Lounges
Panorama lounges
Vores fire Panorama Lounges har udsigt udover stadion og er gode til møder og mindre konferencer, men kan også slås sammen til større lokaler. Hver Panorama Lounge har egen bar, garderobe og toiletfaciliteter. Vinduerne kan hæves, så der er helt åbent ud til stadion.

KAPACITET

(maks i det mindste lokale og maks i det største lokale)

  • Skolebord: 27-40
  • U-bord: 40-60
  • Teater: 30-60
  • Middag: 50-80
  • Reception: 50-80
  • Øer: 20-50

"Som en loyal samarbejdspartner af F.C. København var vores årsmøde afholdt i Parkens inspirerende omgivelser en ekstraordinær oplevelse. Beliggenheden, midt i hjertet af København, faciliterede nem adgang for vores mange funktionærer og ledere fra hele landet. Samarbejdet med FCK's Hospitality og Event afdeling sikrede et arrangement af højeste kvalitet, hvor personlig service og kulinariske oplevelser på The Terrace - 1992, gjorde dagen uforglemmelig. Vi er taknemmelige for et partnerskab, hvor tillid og professionalisme går hånd i hånd, og ser frem til flere arrangementer og oplevelser sammen i fremtiden."

Jesper Lenskjold
Anders Andersens Rengøring

"Vi havde fornøjelsen af at holde et dagsmøde i Parken og havde en rigtig god dag. Dagen var fyldt med lækker forplejning i form af stort morgenmadsbord, tapas til frokost og kage, slik og frugt om eftermiddagen. Vi oplevede rigtig god service fra FCK både i forbindelse med bookingen af lokalet og på dagen. Prikken over i'et var vores break i løbet af dagen, hvor vi fik en rundvisning rundt på stadion og blev klogere på FCK indefra. Tak for en god dag!"

Katrine Riisberg
Dansk Industri

"Vi var ca. 60 personer, der afholdt et netværksmøde i Parken. Det var verdensklasse fra start til slut. Service og personale møder dig med et kæmpe smil. Maden og betjeningen var ganske enkelt fremragende. Alt audio / video udstyr sad lige i skabet, knivskarpt og ingen problemer. Så med andre ord, det fås ikke bedre. Mine varmeste anbefalinger."

Michael Gravgaard
Charlottenlund Rotary

"Bookingen var nem og hurtig. Lokalerne havde udsigt til plænen, hvilket gav gæsterne en "wow" oplevelse. Lækker mad og venligt personale. Vi havde efterfølgende rundvisning på stadion, på plænen og i omklædningsrummene, til stor begejstring for alle. Priserne var fair og det er ikke sidste gang, vi booker Parken til vores arrangementer."

Peter Ulrichsen
Køkken Anke Foreningen

"En kæmpe fornøjelse, der var ikke noget der ikke kunne lade sig gøre, og alt fungerede perfekt. Personalet på dagen var meget imødekommende og hjælpsomme.
Mad og vin smagte fantastisk og fik stor ros fra vores gæster, alt var så fint sat op.

En kæmpestor tak for at være med til at gøre Mikkels konfirmation til en af de bedste dage i hans liv."

Lisbeth Wikborg

"At holde vores event i Parken, Danmarks National Stadion, var en fremragende oplevelse. Beliggenheden midt i København gjorde det nemt for gæster at ankomme, både med bil og offentlig transport. Samarbejdet med Parkens team var imponerende; de forstod præcist vores behov og sikrede, at vores forventninger blev mødt med personlig service og opmærksomhed på detaljen. Faciliteterne bidrog til en unik og fremragende atmosfære for vores arrangement, hvilket gjorde det både succesfuldt og anderledes for alle involverede. Vi anbefaler på det kraftigste Parken til alle, der søger et topklasse venue, understøttet af et dedikeret og professionelt team. En stor tak til alle for en fantastisk oplevelse."

Martin Hofman Laursen
Storkundechef Nykredit

”Vi afvikler to gange i året en uddannelsesdag for alle vores kørende sælgere i Würth Danmark. Det er store arrangementer, der kræver mange lokaler og udendørsområder, da der både skal rummes oplæg og hands-on workshops. Faciliteterne i Parken var hertil helt ideelle, og som arrangører kunne vi på afviklingsdagen læne os tilbage, da personalet på stedet havde styr på alt forplejning og IT-assistance. Derudover var det fantastisk at kunne give vores sælgere/mødedeltagere wow-oplevelsen ved at være på stadion. Det har ligeledes været en fornøjelse at planlægge arrangementet med Simon fra Parken, der har arbejdet proaktivt og været en god sparringspartner i processen. Vi er meget tilfredse med Parken og benytter meget gerne faciliteterne til vores fremtidige arrangementer.”

Didde Nielsen
Würth Danmark A/S

"Hos Hansens Is valgte vi at bruge Parken som venue for vores årlige Kick-Off for hele organisationen. Vi ville gerne give vores medarbejdere en wauw-oplevelse, og samtidig lære en af vores gode kunder bedre at kende. Det var en super dag. Lokalerne havde den vildeste udsigt, det var virkelig sjovt at komme på rundtur bag kulisserne, og mad & drikke var topklasse."

Anders Bønløkke Bang
Hansen Is