Koncert - nyheder

To Minds of 99-koncerter 21.-22. juni 2024

1/9/2023

The Minds of 99 spiller i Parken fredag den 21. og lørdag den 22. juni 2024.

Det officielle billetsalg starter torsdag 7. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Live Nation presale starter onsdag 6. september kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk.

Live Nation sætter via Ticketmaster 70.000 billetter i salg til de to koncerter. Hvis salget går over forventning, vurderer man at åbne for flere.

Opdateret 7. september: begge koncerter er udsolgt, efter kapaciteten blev udvidet - mulighed for venteliste på ticketmaster.dk.


Følelsen af fællesskab

"Vi er i en tid, hvor behovet for at samles omkring de store oplevelser er stigende blandt andet på grund af den digitale tidsalder, vi befinder os i," siger Ulrik Ørum fra Live Nation.

"Så vi mærker en stor efterspørgsel på koncertoplevelser, der giver følelsen af fællesskab. Det er The Minds of 99 i den grad i stand til at levere."

"Derfor giver det mening at arrangere to koncerter i Parken med dem. Det er Live Nation stolte af at være en del af", slutter Ulrik Ørum.


The Minds of 99 gør, hvad ingen danske artister har gjort før

Det er ikke normalt, at danske navne sætter så mange billetter i salg, men The Minds of 99 er røget op i en liga, hvor de kan sammenlignes med de største internationale artister. Både på antal solgte billetter og på det musikalske og tekniske afviklingsniveau. Ingen danske artister har før spillet to koncerter i Parken.

Bandet spillede senest i Parken den 11. september 2021, hvor koncerten var udsolgt flere måneder i forvejen, og forsanger Niels Brandt siger om de kommende koncerter i Parken:

Niels Brandt: "Sidst var det fuldstændig magisk"

"Det der skete i Parken sidst, det var fuldstændig magisk. Så da Live Nation spurgte, om vi havde lyst til at spille to koncerter i Parken, så sagde vi ja med det samme."

"Vi var helt på røven over, hvor fedt det var at spille derinde. Det var vildere, end vi nogensinde havde kunnet forestille os!"

"Dengang var der meget snak om, om det overhovedet var et godt og nærværende spillested, om det kunne lyde godt og sådan noget. Det synes jeg, vi fik styr på, og sammen med publikum gik det op i en højere enhed på en helt overdrevet måde."

"Det fede ved to koncerter i træk er, at der er dobbelt så mange pladser på gulvet. Ståpladserne blev mega hurtigt udsolgt sidste gang, og nu er der jo dobbelt så mange af dem," fortsætter Niels Brandt.

"Det er fedt for alle! For os i bandet handler det ikke så meget om at slå rekorder og salgstal, det handler om at lave to så fede koncerter, som vi kan, og at folk får en større chance for at få de pladser, de gerne vil have."

"Og så har vi som band brug for at spille de her koncerter. Vi er bedst, når vi kan mærke, at der er noget på spil, og det er der virkelig her."

- - - - - - - - -

Det er det andet band, Parken lægger rammer til i 2024. Tidligere er annonceret to koncerter med Metallica den 14. og 16. juni som led i deres M72 World Tour. Læs mere her på livenation.dk.