Koncert - nyheder

The Minds of 99 annoncerer ekstrakoncert i Parken

22/9/2023

The Minds of 99 holder en tredje koncert i Parken på Sankthansaften den 23. juni 2024, efter billetterne til de to første koncerter blev revet væk med det samme.

Efterspørgslen på billetterne til The Minds of 99s koncerter i Parken den 21. og 22. juni 2024 var så stor, at begge koncerters fulde kapacitet, i alt 100.000 billetter, blev udsolgt i nærmest samme øjeblik, de kom i salg.

Nu reagerer Live Nation og bandet på den enorme interesse og annoncerer en ekstrakoncert på Sankthansaften den 23. juni 2024.

Tidligere på sommeren kunne man opleve nogle af verdens allerstørste stjerner spille to udsolgte koncerter i Parken, nemlig Coldplay og Bruce Springsteen and the E-Street band.

Men der er aldrig noget navn, der har spillet tre stadionkoncerter i Parken i træk, sådan som The Minds of 99 kommer til at gøre i sommeren 2024.

At et dansk navn har opnået den efterspørgsel er aldrig set før, og det vidner om, at interessen for billetter til The Minds of 99s koncerter kan måle sig med de store internationale kunstnere.

Billetter
Der bliver i første omgang sat 35.000 billetter i salg til ekstrakoncerten d. 23. juni. Den forventes at starte senest kl. 20.00, en time tidligere end de to første koncerter.

  • Det officielle billetsalg starter fredag 29. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.
  • Venteliste presale fra tirsdag 26. september kl. 10.00 (22 timer)
  • Artist og Livenation Presale fra onsdag 27. september kl. 10.00 (46 timer)


En utrolig situation  

 ”Jeg kan ikke mindes at have oplevet så stor en efterspørgsel til en koncert med et dansk navn," siger Ulrik Ørum fra Live Nation.

"Det er en helt utrolig situation, vi er havnet i, og vi er selv sagt overraskede over udsigten til at skulle lave en historisk tredje koncert i Parken."

"Da de to første koncerter blev udsolgt med det samme, spurgte The Minds of 99 deres følgere, om der var et behov for en tredje koncert. Det kan vi konstatere at der i den grad er. Tilmeldingerne til ventelisten taler sit tydelige sprog." 

"Derfor har vi brugt de sidste uger på at undersøge muligheden for at lave en ekstrakoncert, og det er glædeligt for os at kunne annoncere, at det kan lade sig gøre at imødekomme behovet. Og så endda dagen efter de to først annoncerede koncerter, på Sankthansaften,” fortæller Ulrik Ørum.Vi er pisse beærede
Niels Brandt fortæller om annonceringen af ekstrakoncerten:”Vi er pisse beærede over, at så mange har skrevet sig på ventelisten, og at det kan lade sig gøre at lave en koncert mere."

"Der er virkelig blevet trukket i nogle tråde for at få det til at ske. Vi må desværre ikke sige endnu hvad der rent faktisk skulle til, men vi har virkelig nogen, vi skal takke for at det kan lade sig gøre."

"Og så håber vi bare, at alle dem der har skrevet, de ikke nåede at få billetter til de første to koncerter, de kan komme til denne her. Vi glæder os!”