Stadion - nyheder

Parken uddeler tonsvis af gratis mad lillejuleaften

22/12/2023

Der er gratis julemad i Parken til tusindvis af københavnere lillejuleaften. I samarbejde med Stop Spild Lokalt kan alle hente en pose gratis mad i Nationalarenaen.

Lørdag den 23. december fra kl. 22.30 bliver der igen uddelt tonsvis af gratis mad i Parken fra Stop Spild Lokalts Madoase, der ligger under C-tribunen ved Øster Alle. Alle er velkomne til at komme forbi og få en pose gratis madvarer med hjem.

I løbet af 2023 er der uddelt mere end 80 tons mad fra Madoasen i Parken, og den 23. december er årets største dag, hvor der ventes at blive uddelt gratis mad til op mod 4.000 københavnere.

Det glæder direktør Jacob Lauesen, at Parken kan bidrage til dette initiativ.

”Vi har en strategi, hvor vi vil være mere for København og gøre byen endnu bedre. Ikke mindst for dem, der har brug for en hjælpende hånd. Her er Stop Spild Lokalt en fantastisk meningsfuld partner for os, og vi er stolte og glade for at kunne bidrage til, at mange københavnere får en lidt bedre jul, og at vi samtidig bekæmper madspild. Vi glæder os meget.”

Samarbejdet mellem Parken og Stop Spild Lokalt om uddeling af gratis mad et givende projekt for begge parter siger Rasmus Erichsen, CEO i Stop Spild Lokalt:

“Julen er en hård tid for mange. Derfor er vi glade for, at vi igen i år har et godt samarbejde med Parken, hvor vi sammen kan dele mange tons mad ud til københavnere, som har behov for det."

Parkens madoase under C-tribunen åbnede den 24. juni 2022. Du kan læse mere om Stop Spild Lokalt her.