Stadion - nyheder

Parken og Harry's Place vil skabe landets bedste stadionplatte

28/5/2024

Besøgende i Parken kan snart sættetænderne i hovedstadens mest berømte pølse, når Harry’s Place slår dørene op iNationalarenaen. Målet er at skabe landets bedste stadionplatte.

Et nyt partnerskab mellem Parken og Harry’s Place, skal sikre at gæsterne fremoverkan stille sulten med landets bedste stadionplatte og franske hotdog.

Som led i Parkens fortsatte fokus på at tilbyde alle gæster det bedste, Københavnhar at byde på inden for food and beverage, er det et oplagt match mellemParken og Harry’s Place, hvor man i første omgang er at finde på Nedre Cfra midt i juni og frem:

 

”Det er en del af vores strategi,at vi hele tiden vil gøre oplevelsen af at komme i Parken endnu bedre. Det skalafspejle den by, vi er en del af uanset om du kommer herind til en FCK-kamp, enlandskamp eller en koncert. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle os, ogvi ved, at stadionplatten nærmest er en helligdom for mange. Nu går vi sammenmed de bedste i byen for at skabe landets bedste stadionplatte sammen medHarrys Place, der allerede er en institution på sit område i København,” sigerBrian Månsson, Director of Venue i Parken.

Siden 1965 har københavnere lagt vejen forbi den legendariske pølsevogn påNordre Fasanvej. Stedet er særligt berømt for at servere ‘Børge med Krudt’, enkraftkarl af en pølse, der er fremstillet af rene råvarer, serveret medden dertilhørende stærke og krydrede dyppelse, hvis kulinariske tilblivelsestadig er en velbevaret hemmelighed.

Medejer af Harry’s Place, Nele Vest, er også begejstret for det nye partnerskab:


“Store sport -og musikoplevelser i Danmark har alle dage hørt sammen medpølser, og vi er mægtig glade for at kunne at tilbyde besøgende i Parken denbedste og mest ikoniske pølse man kan opdrive i kongeriget. Vi brænderfor at vores gæster kan få den del af dansk kultur, der serveres medketchup, sennep og rå løg. Det ser vi frem til også at gøre i Parken."

Læs mere om Harry’s Place på harrysplace.dk