Stadion - nyheder

Gasoline Grill rykker ind i Parken

14/7/2022

Parken kan snart tilbyde en stadionburger i international topklasse, lavet og serveret via et nyt partnerskab med Gasoline Grill.

Den velkendte burger er kåret til en af verdens bedste burgere og vil blive solgt på tribunerne til FCK-kampe, landskampe og koncerter fra sensommeren 2022.

Gasoline Grill har i de senere år vokset sig stor og velkendt i Hovedstaden med en række restauranter rundt omkring i København, og nu rykker de også ind i Nationalarenaen.

Ny måde at skabe madoplevelsen på
”Vi er glade og stolte over at byde velkommen til Gasoline Grill i Parken," siger direktør Jacob Lauesen.

"Vi er i gang med at lave en mindre revolution af oplevelsen af at komme i Parken, og madoplevelsen er en af nøglerne. Den skal matche København som by, og partnerskabet med Gasoline Grill passer perfekt i den strategi, vi har på vej, og det er en ny måde at skabe madoplevelsen på.”

”Ambitionen hos os er, at vores gæster skal have en fantastisk oplevelse herinde, og nu via partnerskabet med Gasoline Grill kan vi byde på det, som vi selv betragter som verdens bedste stadionburger."

"Det er med til at give langt bedre kvalitet i service og udvalg og dermed hæve oplevelsen herinde,” siger Jacob Lauesen.

Gasoline Grill-restaurant ved Parken er også på vej
Gasoline Grill ser også frem til at komme i gang med partnerskabet, der også betyder, at der åbner en restaurant på hjørnet af P.H. Lings Alle og Øster Alle ud mod Fælledparken i løbet af efteråret.

”Det er stort for os, at vi fremover bliver en del af Parken og de oplevelser, så mange har her hvert eneste år," siger Klaus Wittrup, direktør i Gasoline Grill.

"Unikke locations er afgørende for os, og vi er overbeviste om, at matchet er godt mellem to københavnske institutioner."

"Vi vil gøre vores ypperste for at være med til at begejstre og yde god service for alle, der kommer i Parken, på en ny måde. Vi glæder os til at komme ud på tribunerne med vores burgere og give folk en endnu bedre oplevelse, når de kommer herind,” siger Klaus Wittrup.

Alle i Parken ser frem til at byde Gasoline Grill velkomne.