Stadion - nyheder

Flere end 250.000 koncertgæster i Parken denne sommer

25/6/2024

Søndag aften spillede Minds of 99 deres tredje koncert foran et fyldt Parken og før det var det rock-legenderne Metallica, der gav to koncerter. Nu mangler kun Pinks koncert d. 6 juli, før en stor koncertsæson i Parken bliver rundet af og flere end 250.000 har fået en stor koncertoplevelse
 
”Det er mega fedt, at vi kan have seks så store events og så mange gæster inde i den her periode. Vi har haft rigtigt travlt, men det er gået super godt indtil videre og det er en fornøjelse, at vi kan danne ramme om så mange store oplevelser for så mange mennesker, så vi ser frem til at afvikle Pink koncerten herinde som den sidste denne sommer,” siger Director of Venue i Parken, Brian Månssson.

Koncerterne denne sommer bringer omkring 250.000 gæster i Parken, hvor målet igen i år er at runde 1 million gæster på tværs af FCK-kampe, landskampe og koncerter:

”Vi oplever en meget stor interesse for at komme i Parken både til fodbold og koncerter, og derfor arbejder vi også hele tiden på at forbedre oplevelsen herinde med nye tiltag. Det gælder alt fra vores udvalg i boderne til servicen generelt set. Målet er hele tiden at løfte totaloplevelsen for vores gæster, og vi ser det som et tegn på, at vi er på rette vej, at der igen i år kommer så mange i Parken,” siger Brian Månsson, der fortæller, at der venter masser af opgaver endnu efter sommerens sidste koncert:
 
”Så snart Pink koncerten er overstået, begynder arbejdet med at gøre Parken klar til fodbold. Her er første fokus selvfølgelig at vi skal anlægge en ny bane, så vi er klar til første hjemmekamp mod AGF d. 28. juli og Conference League kvalifikation d. 1. august. Så vi kommer ikke til at kede os, men sådan skal det være i Parken, og vi nyder alle opgaverne og oplevelserne sammen med vores gæster herinde,” siger Brian Månsson.