DBU & Landskampe - nyheder

Danmark-Schweiz i Parken 23. marts

16/12/2023

Danmark møder Schweiz i Parken lørdag den 23. marts klokken 20.00 som en del af forberedelserne til sommerens EM-slutrunde i Tyskland.

Landstræner Kasper Hjulmand glæder sig over kampen samt den efterfølgende testkamp mod Færøerne på Brøndby Stadion den 26. marts.

"Det er fantastisk, at vi skal til EM til sommer, og forberedelserne er allerede i fuld gang. Testkampene er vigtige for os, og det er to kampe, der samlet set er rigtig gode for vores forberedelser frem mod EM. Vi bliver både matchet på et meget højt landsholdsniveau, og vi får samtidig god mulighed for at spille holdet endnu bedre sammen frem mod EM."

Fodbolddirektør Peter Møller glæder sig samtidig over, at de to testkampe spilles på dansk jord.

"Interessen for at se holdet har længe været overvældende, og alle rundt om landsholdet er taknemmelige for opbakningen. Med en slutrunde lige om hjørnet ved vi, at mange gerne vil se og opleve landsholdet, og derfor har vi besluttet at spille begge kampe på hjemmebane, så endnu flere danskere får mulighed for at opleve den gode stemning og det store fællesskab til vores landskampe. Samtidig får holdet ro og mindre rejseaktivitet og dermed de optimale forberedelser til kampene,” siger Peter Møller.

Billetsalget til kampen mod Schweiz begynder til februar.

DBU meddeler også, at alle danske EM-billetter nu er solgt, men at der er nye muligheder til foråret, når UEFA åbner en resale-portal - læs mere om dette her.