Depeche Mode

Memento Mori World Tour 2023

Dato

27/6/23


Tidspunkt

20:00


Eventtype

Koncert


Arrangør

Livenation

Depeche Mode

Depeche Mode annoncerer første live shows i fem år ‘Memento Mori’ World Tour starter 23. marts i Sacramento, CA og kommer til Parken i København 27. juni 2023.

I 2020 blev de indhyllet i Rock & Roll Hall Fame, og i dag annoncerede Depeche Mode ved en særlig begivenhed i Berlin, at de udgiver et nyt album og tager på en verdensturné i 2023.
Memento Mori Tour kommer i forlængelse af bandets kommende 15. studiealbum, Memento Mori, der udkommer i foråret 2023.

Dave Gahan og Martin Gore offentliggjorde i dag, at turnéen der præsenteres af Live Nation vil begynde med en speciel og begrænset række af nordamerikanske arenadatoer, der starter den 23. marts, hvorefter bandet tager til Europa på deres sommerstadionturné. Disse begrænsede nordamerikanske datoer vil blandt andet tælle koncerter i New Yorks Madison Square Garden, Chicagos United Center, Los Angeles' Kia Forum og Torontos Scotiabank Arena. Bandet begynder derefter deres europæiske stadionturné den 16. maj med koncerter på kendte venues som Stade de France i Paris, Berlins olympiske stadion, Milanos San Siro Stadium, Londons Twickenham Stadium og Danmarks nationalstation Parken. Se depechemode.com for yderligere information om tour-plan og billetsalgsdatoer. Den fulde liste over datoer, byer og spillesteder kan også ses nedenfor.

Om Memento Mori kommenterede Martin Gore: "Vi startede arbejdet med dette projekt tidligt i pandemien, og dets temaer var direkte inspireret af den tid. Efter Fletchs bortgang besluttede vi at fortsætte, da vi er sikre på, at det var det, han ville have ønsket, og det har virkelig givet projektet et ekstra niveau af mening." Dave Gahan tilføjede: "Fletch ville have elsket dette album. Vi ser virkelig frem til at dele det med jer snart, og vi kan ikke vente med at præsentere det live for jer til vores shows næste år."

Memento Mori Tour vil være Depeche Modes 19. turné og deres første i over fem år. Bandets seneste 2017-2018 Global Spirit Tour, var dens længste til dato og var en af årets mest indbringende turnéer, hvor bandet spillede for mere end 3 millioner fans ved 130 shows i Europa og Nordamerika.

Memento Mori bliver Depeche Modes 15. studiealbum og opfølgeren til 2017s anmelderroste Spirit, som nåede førstepladsen i 11 territorier, og nåede top-5 i mere end 20 andre. Memento Mori vil blive udgivet verden over i foråret 2023 via Columbia Records.

KONCERTINFORMATION

TIDER

  • Dørene til Parken åbner kl. 17.15
  • Supporten, Jehnny Beth, går på scenen omkring kl. 19.45
  • Depeche Mode går på scenen efter en pause.
  • Koncerten forventes afsluttet omkring kl. 23.00

Alle tider er cirka tider og kan ændresuden varsel.

OBS! Parken vil denne aften være overdækket med tag.

KOM I GOD TID

Vi er mange mennesker der skal til koncert denne aften, og du skal være opmærksom på, at det måske kan tage en time eller længere at komme ind til din plads - og endnu længere, hvis du kommer når trykket er størst. Så for at undgå at gå glip af musikken opfordrer vi alle til at møde op i god tid, så du i ro og mag kan finde på plads indenkoncertstart.

  

HVAD MÅ JEG / HVAD MÅ JEG IKKE MEDBRINGE 

Det ER tilladt at medbringe kikkert. Du må også gernemedbringe en drikkedunk eller vandflaske, som skal være tømt ved indgangen (dog ikke i aluminium, glas og metal). Du må gerne medbringe fanskilte/bannere, dog max i A3-størrelse, og husk hvis vores personale vurderer det kan være til gene for øvrige publikummer kan det risikere at blive konfiskeret. Du må også medbringe en powerbank, hvis der er brug for at oplade undervejs. Du må gerne medbringe høreværn, eller ørepropper, ligesom der også sælgesskum-ørepropper i barerne.

Det er IKKE tilladt at medbringe følgende i Parken:

Kameraer og professionelt fotoudstyr, videoudstyr, lydoptagere, selfiesticks, Go Pro el. lign, iPads, laserpenne, fyrværkeri, bannere, paraplyer, klapstole, skamler mv., drikkevarer (emballageunderordnet), madvarer, kufferter, store tasker og rygsække. Der vil IKKE være mulighed for at opbevare disse genstande, hvis medbragt.
For at undgå ærgrelse og unødvendig ventetid for dig selv og de øvrigegæster, så undlad at medbringe disse ting til koncerten. Der vil værekropsvisitation ved indgangen.

Vi henviser i øvrigt til Parkens Ordensreglement.

BILLET

Venligst hav din billet klar til scanning ved indgangen, enten på telefon eller på papir. Hver enkelt personscanner selv sin billet ved indgangen.

3 tips til, hvordan du forbereder dig:
Benyt Ticketmasters app til at downloade dinemobile billetter. Så ligger de gemt på din mobil, også selvom du ikke har mobildækning eller wi-fi. Appen findes både til iOS og Android. Klik for at se guide.
 

Sørg for, at du har opladt din mobiltelefon hjemmefra, så du altid har adgang tildine billetter. Vær opmærksom på, at hverken screenshots eller billeder af billetter vil blive accepteret som billet. Hvis du ikke har installeret Ticketmaster-appen, så kan du tilgå dine billetter via din profil på ticketmaster.dk.
 
Ankommer du ikke samtidig med dine ledsagere, kan du bruge Ticket Transfer fra din Ticketmaster-profil eller -app til at overføre en eller flere af billetterne. På den måde slipper I samtidig for at koordinere mødetid og sted i menneskemængden.

 

VIP

Hvis du har købt en VIP-pakke, vil du få tilsendt separat information på mail.

 

SIKKERHED

Sikkerhed er som altidvores højeste prioritet. Sikkerhedspersonale er standard ved alle voreskoncerter. De er der for din sikkerhed samt til hjælp og assistance for allekoncertgæster.
Vi beder om, at du som publikum ikke medbringerunødvendige genstande, og at du hjælper vores personale med at gøre ind- og udgang så gnidningsløs som muligt.
Vi opfordrer alle til at passe på hinanden, til at holde øje med alt hvad der kan give anledning til bekymring, samt undgå at skabe panik og utryghed.

 

GARDEROBE

Det er desværre ikke muligt at komme af med overtøjet eller tasker i en garderobe i Parken.

RYGNING

Det er ikke tilladt at ryge nogen steder i Parken.Udover at være imod rygeloven, så er det yderst generende for de øvrigepublikummer, når dette forbud ikke overholdes. Der laves rygeområder udenforfra kl. 20.00.

TAG HENSYN TIL HINANDEN

For at vi allesammen kan få den bedst mulige oplevelse, opfordrer vi til at tage hensyn til hinanden under hele arrangementet.

DEL BEGIVENHED